Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Sunday, November 14, 2010

Kek Gula Hangus

Here it goes...dh siap buat dua order kek gula hangus from my hubby's officemate.
Getting better for the outcomes. Kali ni wat express nyer. Takde peram lama2. Uih...nk buat bukan amek masa kejap. Nk wat gula hangus nyer pun mmg amek masa. Masa menyediakan nye tak lama. Kasi *prennngggg jer. Nak bakar nye amek dkr dua jam membakornyer...
Jeng..jeng..jeng...
Ni bawah ni cth kek gula hangus yer...:-) Kali dh tahu dah wat camner nk bagi more presentable hehehe...


Patutnyer arini pagi aku attend kelas Buttercream deco. Kelas tu nk kene bawa dummy cake 8". Oleh kerana semalam balik lambt sikit dari umah MIL. Balik je dh ponek. Tak larat nak buat kek tu n terus tido n bila pk2 ahad nk kene buat dua biji kek gula hangus tu atas nasihat cek hubby aku postpone niat aku nk gi kelas tu. Spend time wat kek. Kalau idak, woi tido lambat la aku malam ni. Esok nk keje woi...huhu...Ni siap awal leh rest sikit. Utk esok malam, marathon nk wat 4 biji kek. Tido kul baper la aku nanti. Selasa aku cuti n aku deliver kek2 tu kat member2 opis yg mengorder wokeh...:-)

No comments:

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...