Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Friday, November 12, 2010

Update news bout my cakes. :-)

Salam, alhamdulillah rezeki.Ada org nk order kek especially nak raya haji ni :-). Utk isnin ni kwn opis cek hubby nk order 2 biji kek gula hangus yg salah satunye ialah repeat order. kalo repeat order maknanya mestila sedap kan hehe ;-p. Pastu utk order hari selasa my opismate and member sekolah, zura n opismatenyer :-). Isnin malam tu kene la wat 1 biji kek coklat kukus + choc ganache, 1 biji kek gula hangus, 1 orange butter cake n 1 orange butter cake + choc ganache. Sumer skali 4 biji. nasib baikler aku cuti selasa tu. Kalo idak mahu pengsan nk kojer esoknye. haha. Insyaallah. Gambar2 kek yg saya buat akan dipost ke sini utk tatapan kalian ;-).

No comments:

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...