Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Wednesday, December 22, 2010

Lagi...Red Velvet Cake With Cream Cheese Frosting

Salam...kali ni wat lagi kek red velvet ni utk kesekian kalinyer. Ni wat utk makan sendiri. Almaklum wat utk org tapi sendiri baru dapat rasa sekali yg buat sendiri n sekali yg my fren bagi (Whisk red velvet cake).
Ni wat mini nyer yg guna loyang 5 inci. Tapi utk berdua ngan cek hubby mmg terasa byk. sehari makan one slice je hehe...tapi makin hari makin sedap :-). Kek ni wat hari ahad hari tu..punye la rejin. Penat pun wat cam tak penat..
Ni gambar kek. Wat sendir pun nk wat deko kan. Pape ntah..almaklum nk praktis main nozzle ;-)





Simple je decoration...papepun..layankan jer ;-)

No comments:

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...