Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Thursday, December 02, 2010

Nescafe Butter Cake

Nescafe Butter Cake ni diorder oleh opismate - Khairul.

Previously resipi ni ada guna coffee paste/emulco aku takde, aku gantikan ngan choc emulco. Tapi kali ni guna coffee paste, bau kek dia lagi wangi...aku lak macam rasa nak potong ke tu makan...hehe...
Takpe²...deco kelas hari ahad ni kene bawa dummy cake, aku akan wat kek nescafe ni :-)




No comments:

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...