Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Saturday, December 25, 2010

Orange Butter Cake

Hmm..ni lak orange butter cake yg diorder oleh kak mazia sama tmpt keje tapi lain dept. Dia order orange butter cake. Memula wat tak jadi...nape ntah nk cepat salah tekni..kek tu tak naik cantik. Tapi jadi tk jadi, cek hubby bawa ke opis sumer org makan habis n rasanyer?...mesti la sedap. Aku jual kek sedap je. Kek tak sedap sapa yg nak ye idak? hehhe...Bau kek oren wangi bau oren. :-)

No comments:

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...