Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Sunday, January 23, 2011

Death By Chocolate Cake

Death By Chocolate Cake? Dgr macam menakutkan? Hehe...idak ler gitu..kek ni sungguh la kaya ngan cokolatnya..waduh...atas n dalam n luar sumer cokolat..waduh waduh..macam buat masa ni aku tak nak pandang muka cokolat kek wat sementara waktu. ;p

Kek ni aku buat sempena harijadi adik ipar - Aha n makcik cek hubby - auntie sharipah. Tarikh besdaynyer 24 Jan tapi dibuat awal sabtu semalam..

For me kek ni manis tul..tapi for those jenis yg 'sweet tooth' suka. next time aku akan kurangkan gulannya :-)
Papepun meh layan gambar:











1 comment:

Anonymous said...

sedap kek ni.. ;-) macam yabg kat kedai secret recipe punya la.. nyam2.. ;-)

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...