Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Friday, January 28, 2011

RV with 14" width...

Ahad lepas buat lagi RV ni...kali ni atas permintaan makcik utk sambut harijadi combine sumer nama. utk nenek, kak long, imran and Dek Ya :-)
Tapi rupanya bebudak ni tak suka ngan topping cream cheese nyer..hanya dewasa je la yg suka. Maybe diorang tak biasa ngan rasa cheese yg pekat tu. Next time utk bebudak focus kepada buttercream or kek coklat je.
Jom tgk gambar..:-)


Tulisan still tak berapa cantik hehe ....kene ada teknik lain ni. Tp teknik tu of course akan byk keje punya




Orait...nnt akan upload gambar potong kek :-)

No comments:

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...