Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Thursday, February 03, 2011

Birthday for Nek, Kak Long, Imran and Dek Ya

Ni gambar-gambar majlis harijadi yang disambut kat umah nenek pada 22 Januari lepas. Keknye red velvet with Cream Cheese frosting. Selamat harijadi buat nenek, kak long (my cousin), Imran and Dek Ya (anak2 buah). :-)
Gambar pemotongan kek :-)
Sori gambar tak berapa clear sebab amik gambar guna handphone je :-)

 Orait..cepat² lilin nak cair ni. Cepat..nak potong kek...
  Eh...sapa lagi takde dalam gambar...

  Ok...ready sumer..pandang camera...1..2..3...Click!! Hehe



  Ok...skrang tiup lilin cepat...ha..dh cair dah lilin...Fuhhh!!

  Besday girl ...Dek Ya...

  Next...sapa nk potong kek....

  Nek lak potong kek....:-)

  Kak Long and Damia....:-) Eh, dia pandang belakang lak

  Damia..pandang camera....

  Pandang pun camera damia....kak long and Nek..

 Kek velvet yang telah dipotong...

 Ok..posing-posing sikit...

Hehe...

No comments:

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...