Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Friday, February 11, 2011

Daku Meng'velvet' lagi

Sesambil memblog...sesambil meng'velvet'. Kek aku tu tgh disejukkan. Ingat nak wat topping skali malam ni, so esok leh rest n teman cek hubby nk gi servis kete. Tapi bila pk pukul baper lak kang aku ni habis meng'aising' kek. Tak pasal2 kul 3am aku tk tido lagi. Tido lambat lagi leh menambahkan sakit badan..huhu...
Kek kali ni diorder leh kawanku Khairiah utk pujuk cek hubbynyer...Sweet kan :-D. Khairiah...spesel nyer mesti sejuk hati dia nnt :-)

Aku decide wat esok je la. Lagipun kek yg disimpan dalam fridge n esoknyer baru bubuh cream cheese tu nnt akan menambahkan lagi moist pada kek :-). So esok je la yer...:-)

No comments:

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...