Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Friday, February 11, 2011

SK II & Macaroons....

BABAK PERTAMA:

Uih...baru mem'bege' blog. Jenuh gak ler nak edit nk letak ads nuffnang. Hehe..org lain letak, aku pun nak letak. Kenapa? Ler..korang tak pernah dgr pasal dgn hanya mem'blog' leh wat income tau. Hmm...caranyer korang leh cari kat internet la yer.

Baru nk post pasal Produk SK2 yg dibeli Sabtu lepas. Dah seminggu pakai tapi baru nk post kat sini sbb kat opis kene block n kat umah malas nk upload gambar. Total Damage? RMSatu Ribu Dua Ra..dot..dot ...uhuhu...pejam mata je lah..nak lawa nyer pasal huhu...lawa ker? aiyaiyaiyai...
Sebelum ni aku pernah pakai SK2 sebelum kawen n sebelum jumpa cek hubby lagi. Sejak tahun 2007 camtu. Then aku stop bila udah ketemu sama jejaka idaman hatiku (cek hubby ler). Almaklum bila udah berkenalan, ya udah mahu komitmentnya ngumpulkan duit mahu kawen. Lagi ler tidak ku mampu nk beli set lagi kan...skrg bila tgh ada ongkos ni baik beli apa yg nak dulu. Dah lama tak pakai so muka ni akan amek masa nk sebati ngan produk ni. Utk melihat keberhasilan sesuatu produk tu, at least 4 bulan barulah kite dapat melihat hasilnya.
So, ni kasi tempek la gambar set ni ha ...


Aku amek Skin Signature (pakai ni memula, muka aku jadi berminyak lak...aku stop dulu..nnt nk test balik), Facial treatment Gentle cleanser, facial treatment lotion, Facial Treatment Essence (Miracle Water - Pitera), and UV Protection. Then aku dapat free gift 2 towels, 2 scarp, 2 miracle mask, 2 sampe cleanser n 1 sampe treatment lotion...Ok la..puas hati aku...


End.......

BABAK KEDUA:

Korang pernah makan macaroons? Sebelum ni yg aku tahu macaroons tu macam biskut yg dibuat dari putih teluh pastu dicantum dari dua bahagian yg tengah2 nyer dibuh jem ke atau apa2 filling la. Tapi ni 1st time try macaroons dari Whisk. Minta cek hubby ler tlg belikan dh opis dia hampir di sana...Tgk gambar kat internet macam2 kaler ada. Tapi tinggal dua je so dapat la merasa. Tak tahu apa jenis nyer...maybe vanilla ngan caramel kot. Agak sweet juga. Pastu, dia macam biskut tak macam biskut...camner yer..susah nak cakap. Tgh2 dia macam bergula tapi chewy sikit...hmmm.....




1 comment:

natasha MDG said...

wow sk ll

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...