Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Tuesday, March 01, 2011

Bz..bz..bz.....

This whole month I'm gonna be to busy...wahahahaha......All the weekends Saturday and Sunday for this whole March is not belongs to me. Uhuhuhu.....
Setiap minggu, semua program telah dicatit dalam planner...so pape appointment sila buat sebulan sebelum hehehe...macam bos lak...;p.
Untuk yang berminat untuk membuat tempahan kek red velvet. Masih diteruskan. Cuma kalau date yang dipinta tak dapat dipenuhi, akan dicadangkan kepada date yang boleh. Harap kalian masih berminat untuk membuat tempahan :-).
Sungguh ku hargai apabila Sabtu dan ahad itu menjadi milikku sepenuhnya :D
Minggu ni Sabtu and Ahad, schedule ku dh penuh. Begitu juga minggu depan..dan begitu juga minggu..minggu lagi hadapan.
Ya Allah, berikan lah kesihatan yang baik buatku. Amin...

Bulan April ni satu project kek. Tempahan kek dari Ijan - Rafizan. Request nak kek bentuk buku untuk anaknya yang akan mencecah 2 tahun...huhu. Sunggu mencabar juga tuh. Ditambah pula inginkan tulisan jawi bagi ucapan di atas kek nyer. Kek pula inginkan kek chocolate moist...hmmm...Camner tu eh...tambahan nak tema merah putih, pastu nak lebih rasa coklat...ayoyoyo...
Well.....Bak kata U2 Kumar (Training IT Team Power yang aku pegi - RHB)...CHALLENGE!!!!!! FOR THINGS TO CHANGE, I MUST CHANGE FIRST!!!!!! I SUPPORT YOU!!!!!!!!

Bila aku nak buat yang trial punyer ni? Asyik bz je....jangan tidak-tidak. Tinggal bulan ni je. April 2nd dah kene deliver... Bulan ni kene gak try buat satu.

Loyang Buku ni aku beli kat ICCA Damansara - Wilton Book Shape


Ni lah nozzles tip kesayangan daku...Mestilah sayang kan beli dengan harga RM245.50 tu sumer set Wilton. Tak caya? Cuba tgk sticker harga tu huhuhu....Kasi jaga bebaik. Lepas cuci, lap-lap kasi kering and baru simpan. Ni belum masuk yang beli asing2 punya. (asing2 bukan wilton punyer tapi juga dijaga dengan kasih-sayang :-) )

2 comments:

ijan sharizan said...

caiyok caiyok nor..

-<@ * Liana * @>- said...

Ijan: Gambatteh!!

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...