Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Tuesday, March 08, 2011

Rich Choc Moist Besday Cake....

Asslamualaikum buat semua,

Yg ni nk tempek lak gambar kek coklat moist atas permintaan my auntie utk my cousin and anak buah. Satu lagi kek untuk adik bongsuku hehe...
Untuk dua kek ni kekurangan buttercream. Hanya cukup utk satu kek je. Ingatkan lebih dari cukup tapi takpe lah. Baru pes time try guna buttercream guna resipi dari kelas decoration yang lepas. Ala...not bad la kan :-)
Kedua-dua kek ni ialah kek yg sama cuma saiz berlainan, deko berlainan..dengan setiap satu 2-layer cake dan choc filling kat tengah2 nyer...
Layanssss....


No comments:

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...