Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Tuesday, May 17, 2011

Kek Gula Hangus / Kek Sarang Lebah

Amboi..thread kek non-stop akak ni..ahaha...Ni kek yang dibuat Sabtu lepas. Dah lama tak makan kek gula hangus ni. Nak buatnyer asyik malas je. Bukan apa, nk nunggu gula tu jadi hangus leceh tu..pehtu nk peram lagi...lama tul nak makan nyer ahaha...
At last buat sbb mmg teringin sgt nak makan kek gula hangus ni..then bawa ke umah mak...:-)
Uih, kejap je hampir nk licin...;-)



No comments:

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...