Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Tuesday, June 28, 2011

As salam...Terima Kasih..

As salam buat semua. Terima kasih kerana masih sudi membuka blog saya. Mungkin ada yang bertanya blog saya ni tak ber'update'. Insyaallah bila ada masa terluang akan saya update blog saya bersama dengan gambar2 kek yang saya telah buat yang diorder oleh teman2 sekalian.

Oh ye, utk mengetahui bila tarikh yang saya tidak menerima order akan saya letakkan di ruangan "Pengumuman Terkini Dari Saya". Memandangkan saya membuat bisnes kek secara "Part time", saya tidak dapat mengelak dari perkara2 yang menghalang untuk saya meneruskan tempahan pada tarikh yang dinyatakan. Saya ingin meminta maaf sekiranya tarikh yang teman sekalian inginkan tidak dapat ditunaikan pada tarikh yang dimaklumkan. Sekiranya tarikh yang diinginkan tidak dapat ditunaikan, akan di'propose' ke tarikh yang lain. Harap maaf di atas kesulitan.

Namun, saya akan cuba sedaya upaya menunaikan permintaan teman2 sekalian. Untuk itu, sebarang pertanyaan boleh la email terus kepada saya norliana.rosli@gmail.com .

Terima Kasih sekali lagi dan diharap teman sekalian tidak akan terus berhenti keinginan utk meng'order' kek dari saya.

Regards;
~ Liana~

No comments:

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...