Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Monday, June 06, 2011

Special RV with Buttercream buat Majlis Merisik a.k.a Bertunang

Sempena majlis merisik a.k.a pertunangan adinda bongsu ku baru2 ini. Kek Red Velvet yang di sapukan ngan Buttercream topping and tgh kek ada choc ganache and top dia pun ada sikit choc ganache. Sendiri buat baru dapat rasa sikit macam mana rasanya topping BC ngan RV..haha..Thanks ye cek In. Sedap juga ye (wahaha...angkat bakul ;p).

Papepun akak ucapkan tahniah wat kalian berdua. Amalkan sikap tolak ansur di antara kalian ye dan terima seadanya kekurangan dan kelebihan pasangan masing2. Hormati lah kedua-dua belah keluarga pasangan kalian. Amalkan sikap terbuka dan berbincang sekiranya berlaku salah faham. Jgn memendam rasa kelak hati binasa. Persehaman antara kedua-dua amat penting dalam menjaga sesuatu perhubungan. Mendiamkan diri jika ada ketidakpuasan hati atau salah faham tidak akan menyelesaikan apa jua masalah. Maka berterus-terang adalah lebih baik. Dan tak lupa juga hormatilah pasangan kalian juga. Elakkan juga dari sikap pentingkan diri dan sepakatlah dalam membuat keputusan. :-)

Ok, nk tempek gambar kek ni...meh2x...sorry la ye. Bg saya deko saya ni lum la lagi cukup pro. Takat ok je ni ;-)











No comments:

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...