Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Friday, August 26, 2011

Cosy Place Restaurant Di Wangsa Maju..

As salam...

Dh lama gambar ni baru nk upload. Lama tak lama pun pada minggu lepas je pada harijadi daku yg lepas hehe...
Cek hubby belanja berbuka puasa kat Cosy Place Restaurant yg terletak di Wangsa Maju.

Ler..baru nk upload gambar? Bukan apa. Nak upload dari last week lagi tapi keyboard problem. Payah n jenuh. Huruf "k" dan "i" takleh tekan..Pahtu melarat ke huruf "P" dan "(" kan penting tu nk taip2 kan..

Di situ disediakan juadah berbuka puasa secara buffet dan ala-carte. Kami memilih kedua-duanya. Menu nyer biasa2 saja tapi leh diterima oleh tekak dan boleh tahan la rasa. Tapi tak ler se'gah' macam makanan kat hotel2 tu kan. Tapi syukur..sebab makanan yg ada tu pun makan macam nak meletup perut hahaha...Bagi kredit juga untuk Cosy Place :D
Ye la..puasa kan...apa la sgt nak makan byk pun.

Yang kami suker..Butter prawn dia..hullamak...best2..:-)

Meh tayangan gambar menu yang kami pilih..:-) Dalam restoran ni suasana dia macam malap sikit and cosy. Tapi dalam gambar nampak terang pasal daku guna phone camera night mode. Tu yang nampak terang tu..

Amik gambar dai meja makan :-)

Kaunter bayaran..

Permandangan dalam restoran sebelum ramai org datang..


Amik dari jauh je kapal tu


Menu buffet ramadhan.

Ala Carte menu yang nak dipilih

Antara menu-menu..





Air sirap bandung.
Bubur lambuk..sedap ni :-)

Uih...yang ni paling sedap Best!!! Butter Prawn!! Yummyz..

Kailan Ikan Masin

Black pepper steak..
Ok..amacam? Boleh la kan...:-)

No comments:

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...