Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Monday, October 31, 2011

Baru selesai Mini RVC untuk Hari Ini

Baru je habis menyiapkan mini RVC ni order dari kawan opis cek hubby...dah alang2 tgh on komp ni baik terus upload. Kalau tidak tahun depan lak baru nk tempek gambar...ihihi....layanzzz...



4 comments:

neenee - 012-6702678 said...

salam perkenalan..

nak tanya, tulisan tu guna apa yer? cream cheese juga ker.. (maaf ye, baru nak belajar2 deco)

-<@ * Liana * @>- said...

Salam perkenalan..:-)
Haah..tulisan tu guna cream cheese juga :-)

neenee - 012-6702678 said...

liana..tq sudi share, akak dah cuba pun..alhamdulillah menjadi..

-<@ * Liana * @>- said...

Sama² :-)

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...