Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Friday, October 28, 2011

Huuuu.......

Hallu......berapa lama daa tak update blog..kes malas punye pasal....hehe...jgn marah haaaa....mcm yg daku kata suatu ketika dahulu, komputer dh jarang buka...guna iPAD je tgk internet..gambar2 resipi dan kek yg dh lama buat pun dh lama tak tempek. Almaklum juga disebabkan malas nak baking juga la kekdahnyer. Dari kek raya aritu la...ada wat kek oren dan kek gula hangus. Pastu kek RVC raya yg my dad bawa utk jamuan hari raya, pastu ada gak wat Fried Angel Hair with Prawns n Chicken apa ntah ku bg nama pun tak tempek juga...nnt nk tempek share resipi yer...tungguuu...
Saya ni pun bukan pandai sgt masak pun. Br sikit masak dh nak share2 kan..Entah org lain tgk.."ala...ni sumer org pun leh wat"  hehe...ala takpe la kan...."Sharing is Caring". Maybe yg untuk yg tak tahu masak tu leh juga mencuba kan. sekali wat ...ha....walah. Meletup you. :-D

Byk gambar dari HP yg tak upload........."Woit, mana gambar roti Schiacciata con l'uva (Grape Foccacia ) tu?" Theeheehee...nnt la yer...;p...ada..ada...

Pastu apa lg ye...tak ingat...wuuu...Yg terbaru iaitu semalam siap wat dua kek Red Velvet Cake. Dah lama cuti membaking ni sebenarnya. Amik la sikit2..tak byk. hmm...gambar nnt saya tempek juga...Bila?

Hmm...malam nnt kalau tak malas...:)

Ok lah....cau cin cau........

No comments:

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...