Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Monday, October 31, 2011

RVC datang lagi....

Kini datang lagi...Red Velvet Cake dengan Cream Cheese Frosting...RVC! Ada macam iklan ding dang tak? Kui3x..



Dah lama dah tk update kan pasal RVC ni. Dari Raya lagi...Tanak citer byk...harus tempekkan saje gambar itew...
Disebabkan dek kerana udah lama tak update, maka tidaklah diingati nama2 peng'order'. Minta maaf bebanyak pada empunye order huhuhu...

Mari kite mulakan....
1)





2) Yang kat bawah ni, sudah tentu saya ingat. Yang ni oder dari Abah saya ler sempena jamuan hari raya di opisnyer. Yg happynyer kek RVC saya habis dulu walaupun ada cake dari Secret Recipe yg dibawa oleh colleague yg lain :-D (dari gambar yg abah saya tunjuk la ye..kang kata tipu lak..huhu) ...Kembang semangkuk jap dan senyum sampai ke telinga hahaha...;p
Gambar ehsan dari HP Abah kat opis.

Gambar ehsan dari HP Abah

Gambar ehsan dari HP Abah


3) Seterusnyer...yang ni saya ingat. Repeat order utk kesekian kalinyer dari Kak Noria - member RHB - mini RVC.
Kak Noria ni dh byk kali order. Katanya memang dia suka kek RVC ni :-)


4) Hari yg sama request dengan Kak Noria di atas ialah order dari opismate cek hubby :-). Yang ni saiz besar bulatnyer...




Itu sahaja wat masa ini dari RVC. Ops bukan...dari saya ;-)...

No comments:

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...