Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Saturday, November 19, 2011

Rich Choc Moist + Angry Bird + Cream Cheese Frosting + Ganache

Sambungan yer....ha...ni la nak tempek gambar kek yg my pren order yg I br antar malam semalam. Hmm...I sendiri tgk kek ni pun dh nampak tempting. :-)
Yg ni my pren order - Dju namanya...
Dia nk wat kek utk anak2nyer...kek yg dimininta? Macam kat tajuk atas nun ha....Amacam...ada ok?
Diharap suka dan bergembira dengan kek ni :-)
Sebelum tu kasi tgk dulu gambar ni...ada serupa ka? hehe


Seterusnya....layankan je la....






Eh?!

No comments:

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...