Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Wednesday, February 08, 2012

Apa update terbaru?

Dh lama ghupenye tak menghupdate blog la kan...apa citer bisnes kek? Ahahaha....wat masa ni daku berhenti dari meneruskan bisnes kek. Bukan takde gambar terbaru kek. Ada....tapi lum nak update. Yg akan diupdate nnt pun gambar2 kek lama yg tak tempek kat blog ni. Nanti lah bila ada mood. Minta maaf banyak kepada kawan2 yg ingin menempah kek dari saya. Mmg tak dapat saya tunaikan. Saya ambil keputusan untuk berhenti wat bisnes kek. Sampai bila? Entahlah...

skrg ni wat kek untuk makan sendiri je.
Dalam kepala ni dh ada macam2 resipi untuk dicuba. Tapi bukan untuk dijual. Hanya utk makan sendiri2 je. :-)

Byk resipi kek tgh kumpul utk diekperimenkan...tungguuuuuu!!

No comments:

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...