Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Thursday, February 09, 2012

Jamu mata dengan gambar Kek Moist Choc Mocha...

Gambar ni dh lama baru ler nak letak...haha....Bulan lepas punyer sempena hari jadi anak buah si Qistina :-)

Sama macam kek yg buat utk kakak si dek Qis sebelum ni (Sorfina)...Chocolate Mocha Moist Cake ngan topping Fresh cream...
Uih, kek yg lembut yg bila makan...adoyai....melt in ur mouth bak kata org. Sedap n ringan je bila kunyah...
Amboi puji diri sendiri ke? Nak wat camner mmg dh mmg sedap pun. Bukan i sorang yg kata...diakui oleh my family n para hadirin yg ada sekalian...hehe...jgn la mare...
So....tunjukkan je la gambar ye....
"Happy 9th Birthday Aisyah Qistina"

Ada la letak sikit cadburry cokolat tu kan wat hiasan ala2 manja..




Layer yg di tengah tu i wat lain sikit dari permukaan luarnyer..tgh tu ada campur ngan coklat...tu yg sedap tu...

Kek yang telah dipotong...
Amacam? ok tak? hmm...
I dah berhenti dari wat bisnes kek....tak tanya pun? Hmm....saja je bagitau...Tanak tau sudah! huhu

No comments:

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...