Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Monday, February 13, 2012

Kesinambungan ♥♥♥ Oh RVC...aku rindu kamu....♥♥♥♥

Saja nk tempekkan belahan si cantik merah baldu yg bawa ke rumah FIL last weekend...sedappnyerr dan nikmatnyerrr dah lama tak makan RVC...makan sepotong je tapi rasa macam.....nak lagi la huhu.....


No comments:

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...