Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Friday, February 10, 2012

♥♥♥ Oh RVC...aku rindu kamu....♥♥♥♥

Haih, rindunyer pada RVC daku. Dh lama tak wat. Tekak ni pun teringin nak makan kek ni tapi punyala malas sejak amik keputusan utk berhenti meniaga ke ni kan. Akhirnyer terkeluar la kek rvc atas one special request. Alang2x tu watkan satu lagi. Nk bw ke umah my FIL hehe....dari dulu dok bercerita jual kek rvc, kata kek yg laku yg satu ni permintaan ramai tapi FIL lum lagi pernah rasa ...Finally...hasil tangan daku dipersembahkan....rvc...wat yg kecil dulu :-). Esok nk join skali le menikmati kenikmatan si cantik merah bak baldu ni. Orait...layan mata la ye....

Gambar kurang tajam pasal snap guna iPAD. Sekali lupa nak amik pakai kamera. Dh simpan dalam kotak baru teringat. Aah...jadi la...janji ada gambau...

Yg besar tu yg special request & Si kecik canti si merah baldu utk dibedal..


Ada serupa bendera German tak? hehe

"Gratuliere! Memey... Fliegen Sie Hoch!" -> Betul ke idak translation aku ni? Huhu


Si comel si merah baldu :-)


No comments:

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...