Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Tuesday, March 20, 2012

Contact lens...contact lens...dan contact lens lagi...

Yaa!!! Daku giler contact lens haha...entah ngape...jd terlebih obses ngan clens n beli n beli n beli lagi...
Selalu beli sikit-sikit je... La ni...Hamik!!!
Jenama Geo Lens dan Bescon..

Dari dulu suker ngan Geo Lens. For me, Geo lens ni lagi selesa dari clens jenama macam Freshlook atau jenama.....hmm..sebelum ni clens kaler mmg pakai Freshlook. Lagi sebelum tu tak ingat brand apa. Freshlook kalau pakai lelama rasa tak selesa.

Dh pernah pakai Blincon. Walaupun rata-rata kata Blincon selesa, tapi depends juga. Bg di mata daku rasa tak selesa gitu. Ada lagi sepasang belum bukak.

Kalau nk nampak macam mata biasa atau yg daily disposable, aku suker pakat freshlook illuminate.  Lepas pakai terus buang. Takyah nk cuci2 ke hapa. (Ada lagi stok tak habis lagi)


Haih...clens geo lens yg satu tu pun baru buka n pakai sekali,...dah buka yg baru. Excited punye pasal..Nak kata pakai selalu pun idak. Sekali sekala je pun pakainyer...

Nak rasa pakai kaler yg obvious tapi tak terlampau obvious. Cemaner tu? Hmm...macam bila pakai clens tu, akan memberi perbezaan pada si pemakai tapi tidak lah terlalu menonjol. Diberi contoh la yer...macam pakai clens biru cenggitu. Hehe..hajat di hati teringin juga nak pakai..nnt la tetiba buat giler kan nak melaram gitu kan...hahaha...

Ha...aku ada target nak beli lagi jenama lain lak...tunggu ongkos dulu hmm.....

Apa la ngarut gamaknyer...tunjuk je la gambar. Malas nk taip dah...

Nampak tu? Sumer sekali 5 pasang. Kaler light brown, kaler brown dan kaler brown lagi (suka pilih brown sbb ikut kaler mata asia gitu) dan satu kaler pepel karer. Dalam kotak bescon tu dh mmg ada sepasang.  Buat stok! I Loikee!!
Yg atas tu bila nak pakai nyer entah. Si Bescon tu dh buka dah sepasang utk diterai.....

No comments:

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...