Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Tuesday, March 20, 2012

Elianto...pes time nih..

As salam...dah lama tak update yer? saja singgah jap nak postkan gambar ni ha.
baru first time nk menerai si Elianto ni. Sebeleum ni lalu lalang tak tahu nak capai apa. And lagi satu...tak kuasa hakak nak berdiri lama di elianto tu pasal SA Elianto suker meng'follow' je. Hakak tak biasa..tak selesa you...
Tapi akhirnye tak dapat juga menahan diri membelinyer. Lepas ni hakak tak segan silu la lagi menyinggah Elianto tu. Harga agak berbaloi juga..Hakak suka...hakak suka !!! haha...

Memula pandang si blusher...lepas tu pegang pensel eye liner...terus tanya pasal eye liner terus capai. Si SA tu mula mengconvincekan daku "Akak beli barang jumlah harga RM50, akak leh jadi member"...pk sejenak...hmm....."takmoh lah!"...belek lagi si blusher..."Berapa harga blusher ni"....opp...aku tak ingat harga dah...pastu...aku tanya lak..."brush lipstick ada?" SA tu jawab "ada!"..."ok..nak satu" .....
Dah 3 barang dah...haaa....terpandang apa ke benda dipanggil aku lupa...yg utk eye shadow tu? So...ambil juga...Sumer skali dah 4 barang RM39.80 kot cenggitu...

Blusher, lip brush, penyapu eye shadow and eye liner :-)
Haha..lepas ni aim lagi al si Elianto nih..

Tambahan baru...macam tahu2 je berminat ngan si Elianto ni, kak lidza bg lak lipstick palette yg macam gambar di bawah. Dia beli tapi tanak pakai. So..dh bagi amik saja :-)

No comments:

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...