Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Friday, May 04, 2012

Snek lazat, enak lagi berkhasiat...

Ni nak share ngan uolzz, snek ni. sedap la fullak bila makan. Harga mahal gak eh. Tp dalam satu peket dah di'individual' pek kan...ok la..makan selalu nih leh kurus nih...bulleh ke? Boleh la sangat...hehe...Kasi layann.....
Quaker - Oat Cookies with Honey Nuts
Diperbuat daripada 
Bijian Penuh Oat* 
0% Lemak Trans Sumber Serat
Tiada Perisa Tiruan
Caya lah...

Ulang lagi...lazat, enak lagi berkhasiat...
Tak caya cuba try....
Ada 3 flavour (flavour ker?) - Apple & Cinnamon, Raisin dan Honey Nuts.
Hakak pilih Honey Nuts coz tak suka perasa Cinnamon dan hakak tak berapa suka makan raisin yg leh wat melekat di gigi bila kunyah....cruupp..crapp..crupp..crapp...dengarkanlah rangupnyer biskut ini. Diulangi lazat, enak lagi berkhasiat. 
Mandai2 je daku promote kan...takde royalti pung...

Kat mana nak beli? Ler kat supermarket ler. Layanzzzz.....

No comments:

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...