Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Thursday, September 13, 2012

Dessert for Raya Gathering.

Sebelum post gambar dessert for Raya gathering..daku nak post gambar ni dulu.

Tak ingat lak yang daku tak postkan gambar trifle nih...kasi tempekkan saja lah. Pautan post yang terdahulu. Klik SINI.


Ha...ni baru la post terbaru. Semalam Raya gathering. I contribute Trifle Pudding..Yummy!!
While Ismam order from me a Red Velvet Cake with Cream Cheese Frosting....

Antara dessert lain yang ada ialah kek swiss roll and biskut raya.
Of course la yang paling menarik akan habis dulu kan ;-)

Trifle Pudding yang terlampau penuh. Sampaikan bubuh agar2 dapat tuang sikit je. Kalau tak memang kuar balik dari bekas tu. Papepun sedap (puji diri sendiri lagi...hhuhuhu) Buktinya? Habis dalam sekejap saja ya...

RVC contribute by Ismam and ordered from me ;-) (Eh, bukan ka daku cakap daku dh berhenti jual kek? huhuhu lagi...)

No comments:

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...