Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Monday, October 22, 2012

Dah kenal cake ni?

Rasanya kek ni tak yah la nak diperkenalkan kan? Dh banyak dah tempek..kat label bawah pun dah terang lagi bersuluh hehe...orait..
Sila jamu mata saja k...lat tali lat tamplom...



No comments:

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...