Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Friday, December 14, 2012

Chocolate Candy Bars...apa pulak kali ni?

Ha....daku ada plan. Akan ada sesuatu yang akan dilakukan terhadap Cokolat-cokolat ini. Omputih panggil Cokolat kat bawah ni Chocolate Candy Bar.



3 Candy Bars yang terbaik - PICNIC, SNICKERS DAN MARS

Apa pulak la kan nak dibuat ngan Candy Bar ni kalau bukan untuk dimakan kan? Ye...memang la tapi ini lain. Memang kat Malaysia ni macam takde orang wat lagi benda ni, tu yang daku nak buat tu...hehe...hmm...ye ke takde orang buat lagi?
Iye...kalau ada mesti la bila daku search atau tanya Pak Google tu dalam Bahasa Malaysia mesti dia akan bagitahu dan senaraikan blogger2 Malaysia yang wat. Tapi takde pun? Kan? Kalau tanya dalam bahasa omputih mesti akan berderet senarai yang kuar dan sumer yang wat tu mesti omputih...
Eleh..tak caya sudah!!

Daku pernah jumpa satu je kat pasar malam tapi bukan versi coklat. Tapi itu versi biskut. Biskut macam tak besh. Coklat la besh!!

Apa ko bondo eh ni? Ekau do berahsio-berahsio ni..mokcik ngan pokcik ponek tau tak!!...

Huhu...nanti la wahai readers...Surprise!!! Kalau anda dapat meneka apa yang akan saya lakukan terhadap coklat-coklat ini, maka anda memang hebat.

Kek?? Oh tidak.....bukan untuk kek. Ianya tiada mengena dengan kek ok...lagi..lagi..teka lagi...
Tapi ianya sesuatu yang menarik untuk dicuba. Satu kelainan yang maybe satu hari nanti akan fofular jugak kat sini di bumi Malaysia ni. Eceh! Berangan macam daku lak nak mulakan trend ni....hehehe...

So...apa lagi?
Plan nak wat ialah weekend ni. Tengok lah nanti. Dah ada nanti daku tempek kan dalam ni beserta info-info-nyer, resipi-nyer dan sudah tentu pencuci mata iaitu gambarnyer...

Nak tahu apa dia? Uollz stay tune....rajin-rajinkanla uollz jadi follower I...ihik..ihik..ihik...


No comments:

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...