Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Thursday, December 27, 2012

Selingan...New phone

Ehem..ehem...The new phone...;-) Suker..suker..suker...


2 comments:

MamaFaMi said...

Ehem ehem.. fon apa ni ye? Mama ni kalau bab bab fon ni, out sket. Apa yang hubby bagi, itulah mama guna... hehe.. nowadays pun, gambar-gambar mama snap guna kamera fon je. Agaknya my digital camera comel tu dah merajuk kot... huhuhu...

-<@ * Liana * @>- said...

Hehe...iphone5 mama..first time ni pakai smart phone..hehe. Digital camerra malas lak nak bw kuar. Iphone ni senang sikit mama bila snap je gambar terus upload..suker2 gitew ;-)

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...