Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Sunday, February 10, 2013

Princess Barbie Cake

Aha! Dapat je call dari my pren untuk buatkan kek princess terus je daku tak menolak. Haha..bila lagi nak cuba skill dari kelas-kelas yang dah attend sebelum ni kan..
Untuk kek, kawan daku minta buatkan Butter Cake. So, daku watkan vanila butter cake. Dan krim, daku guna buttercream. Dan kaler tema ialah pink dan putih.
Pastu bila lagi berangan nak design patung barbie. Almaklum kecik2 mana la pernah main patung barbie. Haha...
Nak tahu tak? Daku nak wat kek princess ni, memang tak terasa stress. Macam dah tahu nak wat camner. Cheh! Ckp besau ko ye..
Eh idak2... Jangan salah paham. Waktu daku wat kek barbie tu, daku berasa sungguh la kurang stress dan dapat menyudahkannya dengan penuh ketenangan..haha..ayat tak hingat.
Tak amik lak gambar2 kek yang disusun bertingkat untuk dijadikan skirt. Mungkin nak cepat siapkan kek ni kot.

Lagi sekali pemberitahuan. Oleh kerana daku hupdate pakai Iphone, gambar takde watermark. Jangan copy gambar tanpa keizinan yer. Akan diedit kemudian.







No comments:

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...