Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Sunday, February 10, 2013

RVC bunge-bunge...

Well, special request dari my colleague. First time guna huruf dari marzipan. Decided to use marzipan instead of fondant. Menggigil juga wat huruf ni walaupun sekadar huruf sampai terlebih budget la huruf tu kedudukannya. Almaklum pes time huhu...Tang bunga ros tu pulak takde masalah. Pusing2 ja gitu kan. Mcm mak daku kata bunga ros tu dh terlampau kembang macam ros yang dah nak gugur kelopak haha..jadi la.
Oleh kerana daku update blog guna iphone je maka gambar ni tak letak watermark. Nanti akan diedit. Minta jangan copy gambar ye. Minta izin tuan rumah dulu ye..

No comments:

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...