Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Tuesday, July 02, 2013

Laaama tak jumpaaaa...iiiingin bersua...Turkish Indulgence Cake & Pecan Butterscotch Cake

As Salam, ada sesaap rindukan post terbaru? Ngeh3x..malas nak hudapte blog al-kaedahnyer..Well...dah bagitahu dah. Sekarang kalau update pun pasal kek je kan. Tapi bukan kat blog tapi kat Facebook Page - Liana's Home Oven. Ada apa? La..tak 'Like' lagi ke? Sila..sila jemput ke fanpage saya --> Liana's Home Oven. Leh cuci-cuci mata tengok gambar kek ;-)

Dah lama tak menyinggah ni, tetiba saja la kan nak upload gambar kek. Sikit je la ye. Nak tengok gambar kek lagi tengok kat fanpage k :-). Sebab banyak sangat gambarnya.

Salah satunya yang ni. Hmm...Turkish Indulgence Cake.
Kalau uollz pernah pegi ke Secret Recipe mesti uollz pernah nampak kek ni kan? Sejujurnya Iollz tak pernah try kek Turkish Indulgence Cake di Secret Recipe. So, Iollz no komen. :-)

Turkish Indulgence Cake
Kalau uollz minta pendapat Iollz pasal Turkish Indulgence Cake macam gambar di atas ni, Iollz leh katakan kek ni full of chocolate, vogue de vast! Hehe

Turkish Indulgence Cake
Setiap layer ada keistimewaan sendiri dan memikat penggemar kek. :-)



Turkish Indulgence Cake


Uih, mewah ke tak mewah kek ni. Setiap layer ada kelainan. 5-layer kesemuanya...Iollz tengok pun tergoda. Selalu buat untuk orang tempah je. Nak buat ntuk makan sendiri tak tahu bila hehe...

Lagi satu kek yang Iollz sangattttlah suka dan bagi Iolls, sangatttlah sedap iaitu Pecan Butterscotch Cake. Butterscotch dia..mmm..mmm...sampai pejam mata Iollz bila rasa. Sedap sangat. Aih, sama gak, buat untuk orang je tapi untuk diri sendir tak terbuat huhu...

Kasi share sikit antara gambar2 kek Pecan Butterscotch yang I dah buat...
Pecan Butterscotch Cake



Aih, tengok gambar ni, Iollz dah tergoda nak makan kek ni. Sapa nak watkan untuk I ni???!! huhu...

Ok..tu je...nak tunggu post yang akan datang, tunggu mood dan kerajinan ye...



No comments:

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...