Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Monday, July 29, 2013

Rainbow...

Somewhere over the rainbow, way up high
There's a land that I've heard of once in a lullaby.
Somewhere over the rainbow, skies are blue
And the dreams that you dare to dream,
Really do come true.

Someday I'll wish upon a star
And wake up where the clouds are far behind me.
Where troubles melt like lemon drops,
High above the chimney tops,
That's where you'll find me.

Somewhere over the rainbow, blue birds fly
Birds fly over the rainbow
Why then, oh why can't I?
If happy little bluebirds fly beyond the rainbow
Why, oh why can't I?


- The Wizard of Oz Cast- Judy Garland -

Semalam attend kelas Friends Forever Under the Rainbow belajar buat figurine bear dan rainbow. Bila tengok je balik gambar terus menyanyi-nyanyi kecil "....over the rainbow..." tapi sepotong ayat tu je tahu. Macam terngiang-ngiang je lagu tu tapi memang tak ingat mana pernah dengar. Terus Google dan terjumpa lah lirik di atas.


Rupanya lagu ni dari cerita Wizard of Oz. :-)



No comments:

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...