Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Monday, December 23, 2013

Chocolate Modelling Class

Hehe...
Eh..awal2 lagi dah gelak? Bukan apa, teringat peristiwa waktu attend kelas Chocolate Modelling dengan Kak Norbaini semalam di Norbaini Cakes, Ampang.
Sangat2 lawak. Bertemu dengan rakan2 bakers lain seperti sesi terapi di hujung minggu haha dan berkenalan dengan kawan baru, Kak Sal Kajang dan kak Zana (Rosemary n thyme).
Haha..sangat2 enjoy dan tak stress. Dapat pulak geng yang 'kecoh'kan kelas memang tak bosan langsung.

Adoi...yang tak menahan tu elok2 memasing buat bunga coklat memasing punya, yang kak Sal leh terambil I punya bunga. Dah jadi haru-biru sudah! Citer ni di ketika ini pun masih belum habis kami perkatakan di Facebook. Dan tiap kali ingat tiap kali tu tergelak. Waduh2x!

Istimewanya kelas ni kata Kak Norbaini, kelas choc modelling kitorang ni la yang paling unik. Sebab cer tengok la design2 kek kitorang memang lain dari design kek yang kak Norbaini pernah buat sebelum ni. Yang mana design telah di'improvise'kan hasil idea dari Kak Norbaini atas masalah kecil disebabkan oleh Coklat tu. Walaupun macam tu, hasilnya semua design2 kek cantek2x belaka. :-)

Memang kak Norbaini kene simpan peristiwa dalam diari ni haha. Dari peristiwa terambil bunga coklat orang, macam2 hal karenah students-nyer dan design chocolate yang unik.
Terima kasih Kak Norbaini atas tunjuk ajar yang penuh kesabaran. Bak kata kak Nor "layankan ajer" ataupun "Sabar je la" haha...

Enjoy the pic ya! ;-)

Kek ni sesuai juga dijadikan hantaran. Cantik kan? ;-)


No comments:

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...