Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Tuesday, December 10, 2013

Tiramisu Cheesecake hasil sistem barter kek :)

As salam dan selamat pagi. Hari ni nak share gambar dua kek Tiramisu dan satu lagi nanti akan diupload kemudian ๐Ÿ˜Š.
Sabtu lepas deal ngan biras utk sistem barter kek. Hehe..biras pun seorang baker. So kami decide utk bertukar-tukar kek. Sebelum ni kami pernah barter kek sekali. Waktu tu kek Choc Caramel dan tukar dengan Pavlova. Seronok juga barter kek ni ๐Ÿ˜Š.
Ok, ni kek dari saya kepada beliau. Tiramisu Cheesecake. Oh ye, rupanya tiramisu ni ada macam-macam version. Ingatkan tiramisu ni hanya lah tiramisu cheesecake. Rupanya ada tiramisu cake. Oleh itu, saya dan biras - Siti Nadiah mengambil keputusan bertukar kek tiramisu. ๐Ÿ‘

No comments:

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...