Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Monday, January 20, 2014

TURKISH .. TURKISH .. TURKISH INDULGENCE CAKE !!

Apa motif taip Turkish banyak2 kali kat tajuk? Nampak sangat nak conquer title kan bila orang 'google' kat tenet. Haha..tak koser..
Well, nak share gak gambar yang ni. Turkish Indulgence Cake yang nampak sangat lah 'Indulgence' dan 'Tempting' di mata saya (tidak ler teman tahu dia mata kome..hew hew..hew)
Jiran dalam BSP order. Sila jamu mata.


No comments:

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...