Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Monday, January 06, 2014

Walnut Brownies

Dah lama tak buat Brownies sehingga la ada member order. Buat dua adunan, satu untuk yang member tempah dan satu lagi untuk sendiri makan.
Uih, sedapnya la hai brownies ni. :)
Ok, layankan gambar :)

3 comments:

NeeNee said...

assalam..kenapa saya tak nampak gambar2 kat blog ni? suka tengok nak ambil idea..TQ ;)

-<@ * Liana * @>- said...
This comment has been removed by the author.
-<@ * Liana * @>- said...

Waalaikumssalam :) gambar2 latest saya embed dari facebook terus. Maybe sis nye line block facebook jadi gambar tak nampak :)
Kalau sis ada fb leh click trus link tu untuk tengok gambar :)

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...