Pesanan dari de-serikandi :-) :

Kengkawan sumer, anda dilarang untuk copy dan paste gambar-gambar dari blog ini tanpa kebenaran saya. Semua gambar di dalam blog saya adalah hak milik de-serikandi.blogspot.com.
Anda boleh copy dan paste recipe yg dicipta asal oleh saya yg ditempek dalam blog ini dengan syarat tag nama blog saya.
Terima kasih di atas kerjasama kengkawan semua :-)

Thursday, May 22, 2014

KING CHOCOLATE - CHOCOLATE MOIST CAKE & CADBURY CHOCOLATE BAR!!!

As Salam, Isk malas betul nak update blog. Serious! Dah ada FB n Page FB memang letak gambar sana je. Oleh kerana malas..kita embed je la dari post Liana's Home Oven..huhu.. Jangan marah haa...hew hew hew..

King Chocolate Cake, tempahan dari my best fren..Che Ta...hehe..Sangatlah suka cekelat.
Zaman belajor dulu tak tahu pun dia suka cekelat nih...huhu..ntah sejak bila ntah suka cekelat...haha.. Punya request awal² tau. Pastu nak kek yang tersangat-sangat moist.
Ya udah! Menggagau la cari resepi yang extra moist dari resepi chocolate moist cake yang I ada.

Ciri2 kek yang dia nak penuh la dengan chocolate you. Ha, bawah ni I citer ciri2 dan description kek tu.

Ok, setelah kek siap dan on the way nak antar kek, I tanya pada Mr Hubby apa nak namakan kek ni. Sebab description dia panjang benor.
Mr Hubby tanya kek apa yang my fren tu tempah. I citer lah yang kek yang I buat ni ialah:

Double Chocolate Moist Cake with Chocolate Cream Cheese Frosting, Strawberries Chocolate, Cadbury chocolate grated, and....CADBURY CHOCOLATE BAR!! (Almond and mix nuts - my fren suh pilih ni sebab sumer dah chocolate tapi nak ada unsur kacang) dan ada tambahan Malteser Chocolate atas dia...hew..hew..hew... Hamik!!! Semua chocolate UOLLS!!

Untuk yang bertanya harga kek tu, hahahaha...i nak bagitahu tapi takut ada yang semput dan terkejut. I tahu gak ada yang takut nak tanyakan harga kek tu. Dan I pun macam tak sampai hati nak recommend tu kek yang serupa design camtu kat uolls..huhuhu... Actually ikut budget uolls la. Kalau uolls letakkan budget tinggi dan mahal dan demand itu ini opkos harga yang diberi juga setimpal gitew :-D hehe..

Ok..kasi layan gambar..

Amacam?

No comments:

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...